» » Aki Aki nyasar

Pakuat kait jeung momentum hajian aya nu piserieun yeuh…..kiyeu caritana…aya petugas haji anu dijieun ruwed ku salah sahiji calon haji asal kota serang anu kuduna asup ka kloter 24 iyeumah kalah ka eweuh……ngarana mang pahlepi umurna 82 taun….bahkan sangking lalanjung na eta petugas haji tea…..mang pahlepi sempet dinyatakeun lengit…waduuuh….kamana cenah eta nyaaah…..

Ceuk petugas kapolisian Ajun inspektur rohim ngarana, kami sampe nyiar eta calhaj nu lengit tea ka setasiun kareta, terminal bekasi jeung ka pusat balanja…beuuuh…abde shooping panginten paak…hehehee…..tapi anggeur the teu kapanggih eta,,,,eleuuu...

Kuduna mang pahlepi iyeu barangkat ti embarkasi Jakarta-bekasi jam sapuluh kurang….kaluargana geh geus mastikeun lewat SMS yen mang pahlepi aya dibandar udara halim perdanakusuma Jakarta timur…..eta hamper 2 jam kloter 24 sempet nangguan mang pahlepi ja susuganan teeeaaa kitu laaa….atu lajunamah eta pasawat hiberna kapaksa barangkat najan kurang hiji jalema geh….atu piraku kudu ngorbankeun loba jalema gara2 hiji jalema anu teu jelas juntrungana nyah….yang penting geus ikhtiar nyiaran….

Taah najan petugas geus bak beuk nyiar eta aki2…..bahkan pesawatna geus hiber…..anggeur bae proses penyiaran mang pahlepi mah dilanjut…atu kumaha ke anak oncu na mereun bis nyalahkeun geus mayar mahal ongkoh batur nyah….lilaaaa nangguan informasi ahirna aya oge jawaban……anu datangna ti pihak kaluarga…..ngabejaan yen mang pahlevi geus hiber jeung make pasawat lain…wadooooh eta nyah aki2,,,,,,lain nga bbm ta naeun tah kana petugas…..nyasar badeng salah asup panto pasawat……hahahahaha….dasaaar aki2…..

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply