» » Budak Leutik, Kawani Gede

aya aksi nu piseurieun nu dilakukeun ko orok opat taun dijakarta timur. Anu berhasil ngagagalkeun perbuatan biadab hiji pamuda nu rek merkosa tetehna, kira2 kelas hiji SD eta lah ngarana R. lain refly…khaaaan…..hahahahaha
ceuk indungna, basa kajadian eta…anak kula the keur sare duanana dikamar. Si Palaku jigana nekad ngagauli anak kula. Emang kabeneran harita eweuh sasaha diimah ngan budak 2 doang eta la….kitu ceuk indung budak bari rambisak.

Masih ceuk indungna, samentara anak kula nu lalaki ngorenjag hudang ja ngarasa aya nu ngaganggu sare na iyeuh mereun nyah, pas nempo tetehna keur direjeng ku palaku, anak kula tea laju cir nyokot sapu jang mantekan palaku. Tidinya palaku laju kabur…
Anak kula nu leutik eta the emang galak budakna, boroning ka batur, puguh ka kula geh mun dicarek saeutik laju bae mantekan…waduuh….tapi sugan jaga bisa ngabela nyah bi…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply