» » Calhaj Umur 100 Taun Masih Jagjag

Dina momentum hajian taun iyeumah jigana masih didominasi ku para jamaah anu umurna geus asak……di kabupaten wojo selawesi selatan bae geh eta aya 2 calon jamaah haji anu umurna lain asak deui tapi bonyok mun sawo teamah…kusangking asakna….hahahahaa….alhamdulillah nyah paranjang umur……

Ceuk kepala bidang haji satempat mang iskandar, 2 calhaj eta tah kagabung dina kloter 3 anu jumlahna 455 jalema…najan umurna geus arasak tapi kondisi disiknamah masih jagjag the jigana masih mampuh ngalaksanakeun kagiatn ibadah haji….sugaaan nyaah…jadi haji mabrur jeung bisa balik deui ka imah sewang2an…amiiin..

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply