» » Cinta ditolak, Bengeut benjut

Aya hjiji pamuda dibanten mahalaan kabogohna sampe ka barengep batur…hehhh! Akibatna sang sakadang atu benjut batur dibagian bengeutna. Palaku nu boga ngaran hutomi warga kacamatan ciwandan kapaksa kudu berurusan jeng pihak kapolisian sabab manehna geus wani mahalaan kabogohna sorangan…

Tersangka ari ditanya ku polisi mah ngaku, yen manehna ngahajaran kabogohna eta kusabab kabogohna salingkuh jeung nu lain, eta tah nu jadi latar belakang sang palaku wani mahalaan kabogohna. …karak jadi kabogoh bae geus wani, komo mun geus jadi salaki….hoooop keruddd…..


(Saety)

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply