» » Gagal Maling bengeut Benjut!

Aya nu rada nyieun kula kapiaseum….kiyeu caritana….aya hiji pamuda inisial bae nyah….DN umurna 22 warga Kabupaten Serang anu nyaris modarr dihajar massa…..gara2 naeun coba..gara2 manehna gagal mawa hasil malingna diminimarket nu aya diserang….jadi si DN iyeu mangrupakeun maling tapi maling yang belum professional jiganamah….hahahaaaa…..

Kronologisna, peristiwa perampokan iyeu dilakonan basa jam hiji peuting pass situasi dan kondisi di TKP jempling…atu ho-oh tamah mejeuhna batur keur karerek….. Palaku datang make sapeda motor anu diparkir diburi minimarket. Laju eta palaku narekel kaluhur kenteng laju ngajebol trails jeung plafon hateup anu aya dihareup.

Pondok crita…berhasil beeh eta si maling tea asup, manehna calakan laju nyokot duit nu aya didinya aya sajutaan mah….ngaan sialna eta ncan geh si palaku berhasil kaluar laju digerebeg ku warga nu aya deket minimarket eta…sabab aya warga nu curiga nempo kandaraan anu diparkir diburi minimarket nu jadi target sipalaku…..titilokeun mereun kitu la…janari aya motor nu dparkir didinya….

Ceuk salah sahiji warga Guntur ngarana, eta simaling teeh barang turun geh ti luhur genteng toko boneka….laju digasar bae barijeung dipahalaan tangka babak belur bengeutna….hade na tageh aya warga anu masih waras keneh ju nyalametkeun si palaku….beeuh mun henteu teeeh….alamat lewaat tamah batur nyawana…..atu bengeutnageh teu babentuk batur…boooh…..

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply