» » Gambar Serem Vs Stiker Soeharto

Pakuat kait jeng cangkang rokok anu bagambar serem tea….ceuk nu sieun maaah tapi mun ceuk nu penggemar berat roko mah bodo teuing….tah ayana kemasan cangkang samodel kitu sing horeng ngadatangkeun hiji kreativitas…tujuana sangkan gambar anu ceuk beja menyeramkan teu jadi menyeramkeun deui…..dikumahakeun yuh…???

Ditutup make satiker…..ternyata nyaah dibalik setiap persoalan itu mendatangkan rezeki jang batur….sabab eta jadi lahan rezeki jang padagang satikermah….eta padagang ngajualan stiker jang nutupan gambar anu menyeramkan tea…..desain gambar nageh loba…mulai ti gambar pamandangan alam, gambar awewe, sampe ka gambit mantan presiden soeharto geh aya….beuh….

Stiker eta dijualna murah meriah ngan sarebu doang….didagangkeun nageh lain lewat onlen tapi dijalanan muka lapak kitu la..ukuran stiker nageh sasuai jeung lebar gambar nu aya dina cangkang roko bawaana….jadi emang niat tamah…hahahahaa…

Ternyataaa….nyah….ngatur jalema eta hese na luar biasa….padahal eta mentri kesehatan nerapkeun gambar samodel kitu geh lain jang nanaeun…tujuana sangkan julmah anu ngaroko diindonesia iyeu rada nurun bahkan mun bias amah meuereun pada ereun ngaroko na….sendah jaragjag jeung sarehat tea kitu la…..

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply