» » Gara Gara Lilin...

Nu hade mun pareum listrik, ulah sambarangan nendeun lilin…lain nanaeun bisi jiga nu dialaman ku hiji warga kampung golat desa pangkalan anu kapaksa kudu narima imahna kahuruan ngarana bi Asri.gara2 naeun yuh? Gara2 lilin…eta kajadiana basa malam salasa tea pareum lampu pan kabeh…hhhhhh…eta tah nu kamari disieunkeun ku kula geh….mangkana mending keneh diaranan alabatan nangguan babi ngepet kulamah, puguh bisi kitu doang la…pan geus loba bejana….

Kajadiana eta geus isuk kira2 satengah geneup, emang eweuh korban jiwa ngan bi asri ngalami karugian nepi ka puluhan juta. Ceuk kades didinya andi, imah eta the dicicingan ku dua kaluarga. Harita keur basa paerum lampu, nu boga imah nyengeut lilin, salah na deui eta lilin ditendeun diluhur lamari palastik, si lilin tea ragrag the teuing katiup angin teuing kurang napel tageh, anu ahirna meleum lamari palastik tea…keur basa kajadian eta nu bogana kabeneran keur masar…..harruuuhh.....palias…palias…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply