» » Gogodan Rompang

Dina ceuk beja poe iyeu kula deuk neruskeun deui sesa soal ramalan jayabaya kamari….masih loba nu panasaraaan kaaan..??? heheee….yeuh nyah salain ramalan soal nu kamari kula geus dikokono…masih aya keneh nu liana….nyaeta loba na nu nyupang jeung ngepet… pernah ngadengeee mereuuun……tah ngepet alias nyupang mangrupakeun hiji fenomena anu ceuk beja dilekenan ku jalema2 anu hayang loba duit tapi mbung cape gawe anu ahirna milih jalan mistis jiga kitu…..taaah kondisi eta sing horeeeeng geus diramalkeun bakal terjadi ku Jayabaya maaah….dan eta kajadian kaaaan..??

Dina ramalana tea Jayabaya nyebut, yen ngke jagamah loba jalema anu gawe hade tapi malah isin anu ahirna leuwih milih nipu. Aya oge dihiji waktu loba jalema anu sangheuk gawe tapi hayang sugih...ahu ahirna loba jalema anu leuwih milih nurutkeun hawa nafsu angkara murka jeung ngalakukeun dosa gede….kajadian kan kiwari..???

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply