» » Kajepet Gara2 Beler

Aya nu piseurieun iyeu….kiyeu carita…..aya hiji jalema jigana otakna keur rada dengdek eta sabab geus nginum AO air orson hahahaaa…….sahengga eta jalema ngalakukeun hal2 anu teu ngaradig bahkan terkesan bodoh,,,,,,hadeuu…..ngarana Cheng Kao…..mungguh namah iyeu jalema deuk nyokot duit dina ATM na….teuing kunaeun boa eta ATM na gagal deui2 tangka tilu kali……atu alhasil kartu ATM na ka teleg mesin alias teu bisa kaluar deui…warroooohhh…..

Lalanjung ATM na teu kaluar deui eta jalema rek kaluar…ngan jigana slaah dedeuleuan mata na…teuing kunaeun boa eta si cheng Ko teu bisa muka lawang ATM….jigana iyeu jelema telerna stadium 10 mereun nyah…..si pamuda iyeu panic….ju manehna kalah kaluar liwat celah nu aya dideket mesin ATM….anu luhur lobangna paling geh 5 cm an mereun,.,,hahahahaaa…….atu kajepit manehna…kaluar teu bisa asup deui teu bisa..hahahahahaa…hooooppppp cheng ko……aya aya bae maneh mah….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply