» » Korupsi Merajalela

Salain ramalan soal banjir, Jayabaya oge geus ngaprediksi yen Indonesia iyeu jaga bakal dipinuhan ku jalema2 anu teu karunya ka rakyatna,,,,,,sahengga loba nu malingan duit rakyat alias korupsi…..Korupsi emang geus jadi panyakit anu merjasaety alabatan aids….najan dina praktekna penegakan jeung penolakan korupsi gencar dilakonan…tapi jigana nu ngarana korupsi lain ngurangan kalah ka mangkin unjuk…sampe ka menteri2 geh korupsi…..bahkan nu ngarana kapala daerah jeung gubernur anu kuduna ngalindungi jeung ngasejahterakeun rakyatna kalah ka ngarampog rakyatna…

Tah pakuat kait jeung eta….jauh satacan nu ngarana korupsi ngaleuyah….Jayabaya pernah nulis “ngke jagamah bakal loba jalema anu ngalanggar jangji sorangan jeung sumpah nu nu diucap….ngke mah bakal loba jalema anu leuwih ngutamakeun duit sahengga poho kana rakyatna jeung dulurna….kiwari kajadian oge…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply