» » Maling Bloon,,

Iyeu aya deui kisah anu piseurieun…..jadi aya komplotan maling ditewak ku polisi tanpa kendala alias babarieun….jadi sabenerna iyeu maling kabagi 2 kalompok…ari nu hijimah geus benang tiheula sabab basa kajadian eta mobilna nyungseb…sedengkeun kalompok nu kadua mah iyee yeuh nu rada piserieun….datang sorangan ka kantor polisi tanpa susah eta polisi ngudag2….euuuu….kumaha bieuna nyah…

Jadi kiyeu….basa malem kemis kamari, aya lima jalema anu awalnamah ngan ngalakukeun permapasan mobil boga mang sayrief, orok samarang jawa timur. Maksud namah eta mang syarif deuk ngaleper mobilna tea lwat FB. Jigana aya nu minat mereun…tah kalmia jalema tea ngadatangan mang syarief alesana hayang ngajajal heulan cenah satacan dibeli…tah mang syareif tea diajak kunu 3 teuing kamana boa, samentara nu dua na eta ngajajal mobilna mang syarif…geus jauh ti imah mang syaief eta palaku tea nurunkeun paksa bu boga mobil ditengah jalan….kupedah mebung mang syarif tea koat dibalangkeun begitu sajah dtijero mobil…jiga miceun runtaaah bae baturnyaaa….

Basa eta aya nu nempo, ditulunganlah mang sayrif teaaa…..samentara nu laina eta ngudag2 mobil nu ditumpangan mang syarif kupedah sawan kolot, si palaku ngebut…anu ahirna nyungseb….benang beeh eta nu tilu teaaa…tinggal nu dua yeeeuh….palaku ku polisi dititah ngaku ngalami kcilakaan jeung keur aya kantor polsek…..kadua palaku tea nurut…teu lila datang beeh ka polsek nu dimaksud bari mawa mobil hasil ngarampogna tea dengan polosna….atu tidinya laju direjeng ku polisi…hahahaha….hoooop jubeeed...

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply