» » Mitoha, Pamajikan Jadi Korban Minantu...

Ke…kee…masih aya keneh yeuh kisah anu rada nyieun mesem…aya hiji bapak jeung anak awewe na anu kapaksa diamankeun kupedah ceuk bejaaa terlibat kasus narkoba…waduuhhh…..ditewakna ku mang lisi sakadang bapak nyalahkeun minantu na…..sabab ceunah narkoba eta lain boga ngalainkeun boga minantu na….eta salaki anakna nu bikang nu ditewak jeung manehna….hmmmh….sakadang bapak ngarana mang garon 56 taun umurna, samentara anakna safiyah 34 taun…..orok krembangan utara.. samentara sakadang minantu ngarana SW sampe saiki can benang….

Jadi kiyeu caritana…..teh safiyah jeung bapakna mungguh namah muka usaha2 kecil2an dagang sangu dipinggir jalan…jang nyambung hirup. Samentara minantu nag awe jadi tukang catet dihiji perusahaan ekspidisi…..mereun kupedah gajihna leutik jeung teu cukupan, si SW tea muter otak…ahirna manehna nekad ngajual sabu, anu ditendeun ditempat beas...

Samentara mang Garon jeung Safiyah apal pagawean sampingan si SW iyeu….tapi ngingkeun…malahan mang garon iiluanan ngadahar serbuk ajaib eta….samentara pamajikana bertindak sebagai penerima duit hasil ngajual sabu2 tadi...berhubung si SW gawe, eta sok nitipkeun ka mitoha…mun aya nu meuli eta barang haram tea wayahna pang layanankeun..kitu ceuk si SW ka sang mitoha….tah!! kabeneran dina poe naas, aya nu meuli sabu ka mang garon, dipikirna mereun eta geus langganan ka minantu na mangkana dilayanan….sing horeeeeeng…saha yuh..?? sing horeng eta nu meuli tea polisi anu nyamaarrr waroooohhhh…….atu tidinya mitoha jeung pamajikana si SW disangreud….berikut wadah beas paragi nendeun barang daganagn si SW…hmmmmh….nyah…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply