» » Maling Sial..

Pernah ngalami kajadian kapalingan motor teu..?? tapi teu sangaja kapanggih deui..? ….taaah,,,,di semarangmah aya nu ngalami jiga kitu la….jadi aya nu pernah kalengitan motor tapi kapanggih deui eta motorna ngarana mang kuswanto, kapanggih nageh teu sangaja…manehna keur nongkrong dijalan, eh…manehna nempo motor anu percisss jiga boga manehna…….sangking panasarana eta mang kuswanto tea ngudag motor nu ditempona make mobil……. Padahal eta pelat nomorna beda teu sarua jeung boga manehna…geus digenti jigana….tapi kana boga soranganmah puguh kaambeu bae nyah bau na…hahahaha

Mang kuswanto tea nempo motor nu jiga bogana eta jam 3 janari ngadon naeun eta nyah mang kuswanto jam sakitu nongkrong dijalan malem jumaah deui…. keur bagadang badeng henteu …hahahaaa….nempo motor asa boga na tea mang kuswanto laju ciirrr bae ngudag….bari susumputan tea nungturkeun tiburi lalaunan ja bisi lain tea mereun nyah…isin ke….

Geus lila merhatikeun eta motor ti buri…mang kuswanto tea yakin mereun yen motor nu ditungturkeun tea emang bogana…mang kuswanto ngalaksonan bari gogorowokan nitah ereun kana 2 lalaki nu mawa motor manehna tea….lain eren eta orok kalah ka mangkin unjuk ngebut….atu jadina jiga difilm2 pa udag2….akibat keheul mereun dititah ereun kalah ka mabur…mang kusawnto ngebut laju sangaja nabrak eta motor, atu batur nangkarak bengkang….tidinya laju dirumung jeung dipahalaan ku masyarakat…horrreeee….berhasil…berhasil….hahahahaa

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply