» » Nini2 60 Tahun Ngajar SD

Sakola rombeng atawa nu teu layak jigana masih mending mereun nyaah…tibatan geus mah teu boga gedong sakola? Najan aya geh tapi guru nu ngajarna ngan hiji…..tah eta nu terjadi di opat kampong nu aya didesa riding kacamatan pangkalan lampam OKI sumatera selatan,…eta didinya teu boga SD2 acan,,,,parah pan….aya geh sakola swasta eta geh ngan dua...didinya murid2na ngan 50 doang sa sakola na….barinjeung ngan diajar ku hiji guru doang….eta geh umurna geus nini sabarah taun yuh??? 60 taun!!! Coba bayangkeun….ckckckckc….RI…RI…unyu2 ceuk ka erul teamah….

Sang guru anu mbung disebut ngarana tea ngaku geus ngajar ti taun 1996, manehna boga oncu 11…..ngajar di sakola eta geh ngan bermodalkeun ijazah SD doang…..sabab guru anu pendidikana pang luhurna didaerah eta ngan SMA doang…waduuhhh…..bentuk gedong sakola nu aya didinya dijieun tina kayu hasil sumbangan ti perusahaan nu aya didinya…termasuk gaji nu ngajar…laju pamarentahna kamarana kituu….alabatan parangsa nyah…pajar maneh anggaran pendidikan ti APBN pang gede na nyampe ka 20%...hmmmmh…..loba teuing ka ngagajih PNS jigana...

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply