» » Omset Tukang Samak Mendong Muyah Mayeh

Ayana usim hajian sing horeng ngadatangkeun milik jang para perajin samak mending mah…sabab omset bebenangan para perajin samak mendong ngalami kanaekan sampe ka 100% beuuh….naekna omset tukang samak iyeu kupedah dipake sajadah jang para jamaah anu nuneikeun ibadah haji….Ooooo…..

Ceuk salah sahiji pengusaha samak mendong ngarana bi wiwit, biasanamah the mun diluar usim hajjian…kami ngan nga produksi 2 kodi samak mendong anu satengah jadi dina saminggu na…..mun usim haji mah kami mampuh ngahasilkeun 4 kodi samak dina saminggu na…..hasilna Alhamdulillah teeh….

Kupedah omsetna keur bagus kiwari teeh atu kami geh nyasuaikeun upah nu nyarieuna……mun poe biasamah paling geh mampuh ngupahan 5500 jang salembar samak anu satengah jadi, kiwari mah jadi 7 rebu…atu lumayan nyaah….mun dina sapoe ngahasilkeun 100 lembar samak…menang sabaraha coba eta tukangna…..

Masih ceuk wiwit, kami ngajual samak mendong iyeu teeeh 30 rebu salembarna…ukuran 12,5 meter eta anu ukuran satengah jadi. Dina Per lembar barang satengah jadi eya bisa ngahasilkeun 3 sampe opat samak mendong jang para jamaah….Ooooo

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply