» » Pulau Jawa Papisah...

Salain ramalan soal banjir jeung korupsi masih aya keneh ramalan2 jayabaya anu sacara teu langsung geus dirasakeun terjadi….kaka teteh Pernah ngadenge soal atlantis..??? lain kolam renang nu aya diancol nyaah…ahhhaaa……tapi hiji nagara hebat anu kaya raya sumber daya alamna…kahebatan jeung kamewahan atlantis ngadagak lengit akibat ayana bencana anu luar biasa gede na sahengga misahkeun jawa jeung sumatera, bahkan ngaleungitkeun saparo nusantara anu diperkirakeun terjadi di 11.600 tahun lalu….astagfirullah….

tapi ceuk ahli sajarah Kediri mah, ngarana ki tuwu…..raibna atlantis eta emang geus diramalkeun ku Jayabaya dina kitab jangka Jayabaya…..dina kitabna eta jayabaya nyebut yen jaga nu ngarana pulau jawa eta bakal ngalami hal anu mirip jiga atlantis….nyaeta ngalami parobahan jeung papisah jdi pulau2 anu laleutik….wallahualam bisoab nyaaah….sabenernamah masih loba keneh ramalan2 jayaba anu laina…ke urang sambung jagisuk nyaaah….heheeee….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply