» » Ramalan Jayabaya

Kaka teteh percaya teu kana nu ngarana ramalan?? Lain ramai lancer nyaah…..pasti aya nu nga heu-euhkeun aya oge nu henteu….ngemeng2 soal ramalan…emang kadang sok aya nu teu kabukti siih…tapi teu saeutik oge anu kabuktian…..lain jalema baeee anu bisa diramal, tapi kondisi jeung situasi hiji nagara geh bisa diramal….mun baheulamah eta terkenal ramalan jayabaya….hayooo aya nu nyahoo teu??? Jaya baya eta ngaran prabu dikarajaan Kediri lain mantan bupati lebak…..

salah sahiji ramalana anu terkenal nyaeta soal pamingpin Indonesia anu dibere inisial…No-To-No-Go-Ro…maksudna ngke jaga Indonesia eta dipingpin ku presiden anu ngarana aya unsure etaan..jeung nu keur heboh ayeuna nyaeta soal prediksi meletusna gunung slamet anu ceuk beja bisa ngabelah pulau jawa jeung ramalan2 anu liana…..kira2 percaya teu..???

yeuh salah sahiji ramalana jabaya harita nyaeta yen pulau jawa bakal banjir…..jigana aya benerna sih…sabab salah sahiji hal anu rutin nongol mun usim hujan eta nya banjir dinagara urangmah…..akibat polah jeung tingkah manusana sorangan anu geus teu paduli kana lingkungan, miceun runtah sambarangan. Tapi nyaho teu mun ternyata Jayabaya eta geus ngaprediksi yen loba kawasan didaerah jawa anu bakal kakeueum banjir…jayabaya harita nyebutna jaman kalitiro….alias jaman cai….hhmmh...

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply