» » Seeng Listrik..

Aya nu rada nyieun kula nyeungir saemet….kula ngadenge info yen Mahkamah Konstitusi alias MK ngabalikeun deui rice cooker mun ceuk wadil teamah seeng listrik anu datangna ti salah sahiji bos perusaan elektronik terbesar ngarana Alim Markus ka KPK….ceuk Ketua MK Hamdan Zoelva, bentuk suap barupa seeng listrik iyeu the karak iyeu kula mendakan jeung mangrupakeun anu pertama nu ditarima ku lembaga kula…

Masih ceuk Hakim pang gantengna sa gdeung MK iyeu, seeng listrik iyeu dkitarima MK basa pertengahan maret kaliwat. Harita salain seeng listrik, alim markus oge mere buku anu judulna '100 Jurus Binis Alim Markus”.eta manehna ngirim barang2 tadi ka sakabeh hakim nu aya di MK, tapi para hakim nu ngarasa narima ngumpulkeun eta barang ju nyerahkeun ka KPK....
Jinganan nyiar naeeeun nyaaah bura bere seeng listrik sagala ta kana Hakim MK….boga urusaneun neun…??? Atu rice cookermah leutik teuing engkooh…..baturmah lamari es panto 8 kadinya nyah kagok…mun aya tagehh…hahahahaa aya aya bae nyuao make seeng listrik sagala….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply