» » Tukang Ojeg Ketepuuu...

Masih soal nu maling iyeu….aya hiji tukang ojeg disemarang keneh..ngarana mang juju….manehna dating ka kantor polisi nu aya didinya mungguh namah deuk ngalaporkeun awewe yang tidak lain tidak bukan panumpangna….ceuk beja cenah eta si awewe mawa kabur motor mega pro na…kumaha tadinaaaa mang…???

Kiyeu caritana…..basa poe kemis kamari, seperti biasana mang juju mangkal dihareup salah sahiji swalayan nu aya didinya. Kira2 jam 5 burit, aya awewe buukna pondok make kaos bereum jeung calana jins nagdeketan mang juju, ngomong namah menta pang anterkeun ka pantai…waduuuuh….ngajak nyanset badeng maang bari ngahamblem gogodoh…hahaaaaa…

Kupedah jarakna jauh….awewe anu kira2 baumur 25 taun iyeu wani mayar mang juju 50 rebu. Ngaaaaan….satacana mang juju dipenta nganterkeun heula ka warung mie ayam nu jarakna lumayan jauh ti pangkalan ojeg mang juju…beuuh….modus tamah…
Atu wani mayar gede iyeh, ahirna mang juju tea nurut bae….pondok carita dating beh ka warung nu dimaksud….mang juju geh diajakan dahar sagala….bak beuk tea mereun nyah….pas ditengah2 keur ngahuap si awewe tea Hp na basora, ngakuna cenah telepon ti bapakna…..geus narima telepon , eta budak ngomong nginjem motor ka mang juju, sabab deuk nyusul sakalian dek menta duit bapakna ….anu keur nyervis mobil teu jauh ti tempat dahar tea….tanpa curiga…guluyuuurrr beh eta si konci motor tea dibikeun ku mang juju…uuuu…eweuh tamah alamat nyokot kareditan motor deui ka diler…hahaaaaa….

sa jam, dua jam eta budak teu nongol2……karna lila teuing mang juju isin mereun nyah kana boga warung…atu ahirna manehna nu mayaran kadaharan nu didahar tea…hadeuuug….sampe ka bedug maghrib eta budak jeung motorna can nongol keneh bae….tidinya mang juju karak engeuh mun manehna geus jadi korban modus pencurian motor…..harruuuh…teeeh…..kula leleus pas kula sadar motor kula dibawa kabur nu maling….mana aleung2an keneh teeh kula mayarana….sabar bae burungan mang…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply