Oprasi Zebra


kaka teteh ieu nu ngarana oprasi kalimaya nu di gelar di daerah Labuan
cukupnyieun ciut para pengguna kendaraan umumna sepeda motor.
jadi ceuk beja bapak akp winoto..  manehna ngabejar beas keun perihal pelanggar anu macem macem
kalobaan na ieu nu benang ditilang umumna usia produktif….
laju manehna ngabeja keun deui. pokonamah ges macem macem bae alesanna sagala poho teu mawa sim atau surat surat lainna..
tah kulantaran kegiatan ieu saeutikna aya sekitar 49 anu terjaring rajia nah aya kabar bagusna yeuh.
pikeun kaka teteh anu [ernah kalengitan motor bisa datang langsung ka polres pandeglang saha nyaho salasahijina boga kaka teteh anu di garong..


@Amsaaaar

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply