Warga cikarang bekasi basa jam satengah opat janari diearkeun ku ayana kajadian bantai membantai anu dilakukeun ku hiji lalaki ka anakna anu umurna karak geh 3 taun….sebut bae ngarana epi suhendar 30 taun umurna, anu ngabantai anak kandungna sorangan ngarana ihsan fazel tangka acak2an eusi beteung batur tangka 18 kali tublesan allahu akhbar…astaghfirullah, parahna deui eta palaku anu mangrupakeun bapak kandungna tega ngereut hate anakna tea ju ditendeun dikorsi…allahu akhbarrrr….jang naeuun nyaaah…..stress badeng henteu…ting batiiiing….

Kiyeu caritanamah….basa malem senen jam 7 peuting….eta mange pi kadatangan tamu lalaki….basa narima tamu tea, palaku nitah pamajikana ai ngarana sangkan kaluar heulan teuing eta deuk ngobrolkeun soal naeun boa jeung tamu nu ndatang tea….atu dititah kaluar iyeu, nurut batur…bi ai tea lempang ka imah tatangga sabelah imahna….nyaeta imang the fersi…kira2 jam 10 peuting eta tamu tea karak kaluar tiimah bi ai…..ngaaan teu kungsi lila bi ai asup kajero imahna, bi ai ngagorowok barijeung istighfar teu ereun….sangking gandengna tatangga didinya atu nyalamperkeun….sing horeng eta la bi ai nempo anakna keur diubek2 eusi beteungna ku mange pi salakina….lain eta bae bahkan bi ai nageh jadi korban pembantaian mang epi tangka 10 tublesan dibeteung jeung huluna…innalillahi….

Ceuk beja kalakuan mange pi iyeu gara2 stress mikiran kaayaan hirup anu kajepit masalah ekonomi…heu-euh mereun nyah pikabutuh loba bebenangan teu nyukupan….jadi intinamah mang epi eta depresi beurat, teu bisa ngahirupan anak pamajikana..ditambah deui angsuran imah anu sabulana nyampe ka 800 rebu….Hmmmmh heu-euh nyah…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply