» » Gara-gara Es Jus Nyawa liaw


Sok karerok oge nyah kana jalema jaman kiwari…gara2 hal sapele nyawa ngalayang….kiyeu caritana….di sumedang tepatna di gang alhuda kota kaler sempet digegerkeun ku ayana kajadian pembunuhan, gara2 naeun coba??? Gara2 kapencretan cai jus doang etageh teu sangaja batur….sebut bae wahyu nugroho umurna 20 taun…eta palakuna..warga pendatang sabab aslinamah ti magelang….tapi manehna geus lila icing disumedang ayalah 1.5 taunanmah….

Basa poe kajadian, si whayu iyeu keur hulang huleng dikontrakana, ja teu boga duit…pagawean teu gableg beteung lapar hayang dahar…lempang beh eta si palaku tea ka arah warung sangu…ja lapar berat tea mereun…..basa diperjalanan eta aya mobil nisan terano…nu mawana lalaki ngarana iwan….teuing teu katempo atawa henteu namah eta mobil nu dibawa ku korban ngalindes gelas jus alpukat anu kabeneran masih aya sesaan tea, atu crott bae kena bengeut palaku….nu mawa mobilnamah jojong kalong terus bae nyupiran mobilna….samentara palaku tidinya singhoreng dendam teu narima bengeutna beak ku jus alpukat sesa batur…heu-euh sih teu maido sabab harita palaku keur aruleng…mana teu boga duit, mana beteung lapar….ditambah deui kapencretan sesa jus…hahahahaa
Tah…Basa kepencretan geh eta palaku laju nga gorowok meuni bedasna…belegug sia! Ngan jigana teu kadenge sabab harita mobilna nyetel music meuni gandeng….tidinya palaku nyiar barijeung nyalidiki saha ngarana, imahna dimana, naeun gawe na, bahkan sampe ka kabiasaan lempang jeung balik ka imahna geh jam sabaraha2 na disiar..hadeuuuh…..

Pnodk critan benang beh kabeh eta informasi soal korbana tea, manehna balik ka kontrakana…nguculan besi pager nu aya dikontrakana…laju sibesi tea ditendeun sangaja deket imah korban….manehna mantau salila babaraha poe….panggihlah poe naasna….korban aya balik..begitu muka keun panto imahna…laju bek bae batur dihanteum ku besi pager menang nguculan ti kontrakan palaku tea….babara kali…atu koit batur, satacan ngagoler geh eta korban sempet nangkep palaku, jeung palaku geh sempet ngucap hampura kana korbana….

Geus maehan korbana, palaku mawa kabur mobil korban, Hp korban, laptop jeung sagala nu aya dijero mobil korban…kuabeh dijual…hmmmh….modus tamah nyah…..

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply