» » Gara Gara Hutang

Kalakuan jalema kiwari aya aya baeeee nyaaaah..??? kupedah lieur jeung mbung mayaran hutangna hiji awewe dirusia ngarana Natalya nekad ngagenti kalamina jadi lalaki…dengan harapan manehna teu perlu ngalunasan hutang2na anu geus numpuk patalayah….berhasilkah..??? Oooo…tidak bisaaaaa……

Najan manehna geus ngageunti kalamina ti awewe jadi lalaki anggeur bae naeun nu jadi kawajibana nyaeta ngalunasan hutang2na kedah diberesan…waduuuhhhh pajarkeunamah moal kanyahoan mereuun nyaaah…hoop Natalia…

Palaku anu umurna karak 38 taun iyeu lain ngan jenis kalamina bae anu genti tapi ngaranageh genti….ti Natalia jadi andrian…..kalakuan samodel iyeu dilekenan ngan hiji tujuana nyaeta sangkan manehna bisa lepas tina tanggung jawabna mayaran hutang anu totalna nyampe ka 130.000 ruble, mun diduitkeun kana rupiahmah kira2 Rp 46 jutaan..ja ngan seutik nyaaah..pajar kulamah miliaran atawa triliunan….dipikir2mah daripada dipake ngoperasi genti kalamin atu mending dipake mayaran hutang nyaaah….sok teu ngaradig!!!
Parahna deui iyeu si Natalia eh si andrian….najan geus genti kalamin geh ternyata teu dibareungan ku ngarubah kabiasaana huhutang, bahkan leuwih parah huhutangna…alabatan satacan manehna genti kalamin….wuaduuuhhhhh…..usahaaaa mereun tamaaaah….hoooop jubed!!

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply