» » Gara2 HP tinggaleun


Aya nupiseurieun iyeu tina kajadian nu maling….tapi karunya oge siih….sabab ngan gara2 HP na tinggaleun eta nu maling ahirna berhasil ditewak…teuing tinggaleun teuing poho mereun….hahahaa…..kiyeu caritana….sebut bae C umurna karak geh 15 taun jeung sokongna ngarana sebut bae sy…eta mungguh namah teman seperjuangan dalam hal permalingan,…..kadua sokong iyeu ngalakukeun aksi perncurian di hiji minimarket nu aya d kepanjen malang,,,,

Aksi kadua sokong iyeu dilakukeun dengan cara narekel ka luhur papan reklame minimarket…maksud namah sangkan bisa asup ka loteng nu pangluhurna…pondok crita berhasil beeeeh eta arasup budak dua tea dengan cara nyongkel panto….tidinya eta budak dodolog tea turun ka lantai hiji, sabab didinya aya meja kasir tempat duit jeung rokok….teu engeun2 eta palaku ngagondol rook saharga 5 jutaeun jeung duit 100 rebu…tah geus kitu eta budak naek deui ka lantai dua jeung turun lewat jalur nu sarua…nyaeta lewat papan reklame tea….Euuuu…pan biasana nu malingmah kaluarna sok beda nyah jeung jalan asup…??? Tapiii basa turun eta si C aya nu nempo wauduuuuhhhh……gagal yeumah…..ta iyeuh asup jeung klauarna lwt jalan nu sarua….hahahaha…naeun hubungana nyah…..

Ceuk si C, rokok hasil bebenangan the ku kula geus dijual, laku Rp 1,6 juta, dipake mayar hutang ku kula teeh 300 rebu ditempat biliar sesa na atu dibagi dua the jeung sokong kula…Mmmmm…muanisssss……..tapi hanjakal….can geh kaburu babagi eta kadua palaku geus katewak ku mang lisi….hahahahaa….naseb…naseebbb

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply