» » Korban Sirep


Nu ngarana kajahatan jaman kiwari mangkin poe mangkin caranggih nyah akal palakuna……jiga dipalembang aksi kajahatan modus gendam atawa hipnotis keur usim diditumah….kali ini dialaman ku hiji huru TK dikabupaten ogan ilir ngarana nurwely umruna 65 taun….anu jadi korban palaku sirep….

Bu nurwely iyeu manhrupakeun pamajikan pengsiunan polisi….kapaksa jadi korban palaku penjambretan basa poe salasa kamari, teu tanggung2 duit nu digondol tukang sireup tea nyampe ka 70 jutaaan…eduuun…..loba amat bu duitna….

Kiyeu caritanamah, basa poe salasa kamari kira2 jam hiji tangange, eta bu nurwely mungguh namah geus nyairkeun ecek dikantor pos, biasa duit pengsiunan,,,geus nyairkeun bu nurwely tea lempang suku, taaah basa keur lempang tea manehna katimu jeung dua jalema anu jadag2 aya nu nepuk pundukna bari salaman…pokonamah sok akrab tea kitu la…padahal eta bu nurwely tea teu kenal kenal acan jeung dua jaleman tea..
Basa eta, Korban jeung palaku katempo keur ngobrol pkonmaah jiga nu geus kenal beh…..palaku dina obrolana tea menta duit nu 70 juta tea nu karak dicairkeun ti kantor pos, bari ngiming2 bakal dibere Alquran stambul ceuk bejaaa ngabogaan kakautan magis….anu harga na Rp 70 jutaan…pan bisa sarua kitu nyah jeung duit nu dibawa korban…..bisaan nyaaah….hahahahaaaa

Lain eta bae bahkan, bu nurwely geh ngajual emasna anu laku Rp 5,5 juta….diberekeun oge ta kana palaku tea…pokonamah lediiisss beh pakaya nu harita dibawa ku bu nurwely….wuaduuuhh…..ho-oh tamah milik nu nyireup nyaah….
Bu nurwely karak sadar sajam kemudian sanggeus manehna kasiram cihujan….ditempo ku manehna eta al qur’an tea baseuh ku cihujan deui sarua….manehna sadar geus ditipu pas manehna nempo alqur’an stambul tea nu baseuh, sabab sakanyaho bu nurwely alqur’an stambul iyeu anti air alias moal baseuh najan kena cai….Hmmmmh……musibah nyah….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply