» » Mayit Ngambang


Warga kampong ciheru desa mekarsari kacamatan panimbang mah basa poe kamari digegerkeun ku ayana penemuan hiji mayit lalaki anu ditimukeun dialiarn cai deket tambak hurang….sampe ceuk beja iyeu diturunkeun kula can menang info jelasna…teuing ta kumaha boa nyah…hehehehe….

Mayit iyeu ditimukeun basa poe senen kira2 jam 2 beurang, eta si mayit basa ditimukeun kondisina geus ngambang dengan posisi nangkub satalanjang, nu katempo pertama eta buukna beh jeung tonggong, samentara posisi suku ka handap, jadi jiga nu keur sujud mun didaratmah eta….persis kitu la….eta buukna cepak....ceuk Kasatreskrim Polres Pandeglang, Akp Gatot Supriatno, eta mayat can kanyahoan the saha2 na…sabab pihak kapolisian teu nimukeun hiji geh petunjuk identitas eta mayit…sabab basa ditimukeun posisina geus satalanjang teu make baju hiji2 acan….waduuh…

Masih ceuk kasatreskrim, mangkana kami rada kawalahan, apakah eta mayit korban pembunuhan atawa lainamah, sabab diawakna teu ditimukeun bekas penganiayaan…Ooooo….badeng nu bunuh diri mereun pak…tapi mun bunuh diri piraku posisina satalanjang kitu nyah….atawa nu keur mandi dicai mereun kabawa palid henteu pak…heheee

Samentara ceuk warga satempatmah, aya nu ngomong eta mayit nu maling hurang anu kasetrum listrik….piraku nyaaah….tapi ke urang tangguan edisi berikutna nyaaah….heheeee….mun aya nu geus boga info, kokono nyah ka kulaaa….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply