» » Tuker Tambah Tabung Gas


Taun 2014 mangrupakeun taun anu lumayan ngalieurkeun pikeun sajumlah warga anu make tabung gas 12 kg….termasuk para pangusaha, sabab ceuk beja harga egas 12 kg narekel lumayan jauh…..aya bejana mun kondisi narekelna terus terusan warga anu biasa make tabung egas 12 kg parindah ka tabung gas anu 3 kg….iyeu can nanaeun geus loba anu ngajarualan tabung 12 kg na…wadooooh…..ceuk salah sahiji padagang isi ulang elpiji bi siti ngarana, ngaku dina sapoe iyeu can aya hiji geh warga anu ngeusi gas 12 kg sanggeus kanaekan harga ku pihak pertamina…

Jigana ibu2 geus teu saranggupeun mereun teeeh ngisi ulang tabung gas anu 12 kg,,,ja ku muahal2 ning….komentar anu sarua oge diungkapkeun ku mang ali padagang gas eceran, kula geh sampe teu kolu the nyetok egas nu 12 kg barang hargana dinaekuen, sabab palanggan kula loba nu ngajarualan tabung egas 12 kg na…beuuuh…aya bejana kula rebutan yeumah…ahahahaa…alabatan iyeu nyah Indonesia…ka egas2 geh narekel…dasarmah minyak tanah langka,,,piraku ta kudu make hau deui nyah…hadeuuuh….indonesiaa indonesiaaa sesuatuu!!

(03012014/Saety Benteur)

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply