» » 81 Mayit Raib


Orok kampong ciganten desa cihuni pagedangan tangerang mah keur rame ku ayana penggalian mayit dijero kubur….sampe saiki eta warga didinya masih keneh panasaran, sabab ncan kanyahoan saha siih eta nu iseng ngangkutan mayit dijero kubur…?? Tapi warga didinya geus nyaho aya 3 palaku nu geus ngabongkar 81 makam…astagaaaa…..

Salah sahiji warga didinya, mang maulana ngarana, warga didiyeu the karak nyaho aya pembongkaran makam basa keur poe sabtu beurang...kanyahoanamah aya warga nu mampir ka pamakaman, eta manehna kaget, sabab nyaho2 kuburan didinya geus acak2an jiga taneuh menang ngoeran ucing tea the…beuuuh…..ngadenge soal kondisi eta, atu kami kadarinya…pas ditempo ho-oh baeee…..kami didiyeu laju suudzon bae the…jigana palaku nu ngabongkar kuburan didiyeu titahan pangusaha nu rek ngabangun parumahan…Wuaduuuh…..

Kupedah panasaran kami the, kami OBIBO….lain operasi bilik bolong nyah…hahaha…tapi ngintip doang dipamakaman anu luasna 7000 meter….bener baeeee teeeh….pas deuk janari eta aya mobil nu dibawa ku dua jalema, eta orok masih warga didiyeu keneh horeng teeeh…atu laju ditewakan ku kami teeeh….ho-oh tuman…naeun jing iseng cenah ngabongkaran kuburan…coba isengna eta nu mangpaat nyaaah….hahahahaaa

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply