» » Heboh dahar dianyer beak Rp 1 juta

Didumay alias dunia maya keur heboh soal ayana hiji jalema anu ngapdet status plus gambar nota urut dahar, eta jalema ngapdet namah kupedah hareneuk nangkub mereun nyaah nempo jumlah total duit nu kudu dibayar urut dahar dihiji rumah makan teuing naeun boa ngarana nu pasti eta jalema nyebut didaerah wisata anyer cenah…..dina gambar nota tea jumlahna emang terlalu sih nyampe ka sajutaan.

Padahal eta manehna beserta rombongan ngan dahar jeung lauk belem 2 siki anu harga na Rp 400 rebu, cumi saos tiram Rp 180 rebu, 3 cah kangkung Rp 200 rebu, baso sapi samangkok Rp 20 ribu, 2 sangu putih Rp 90 rebu, 2 wadah lalaban+sambel Rp 30 ribu jeung es teh manis sagelas dihargaan Rp 80 rebu edaaassss….rook mun enya eta bener atu mun kulamah mending dahar dihotel bintang 5…..elit ongkoh nyaa.hadeuuuh….eta status ditulis ku hiji jalema ngarana Dewi kabisat diakun fesbukna….ngaaan manehna henteu daste naeun ngaran rumah makana, jeung anyerna blah mana…

Tapi ayana habar samodel kitu mere palajaran ka urnag kabehan bisi engke2 jalan2 atawa ulin katempat wisata jigana rada tunya Tanya heulan mah saemet teu pamali mereun nyaah…..daripada jiga kitu…..bak beuuuk ke dahar beledag beh tah mayar 2 jutaaa…aya bejana bisa ulin teu bisa balik deui tamah….hahahahaa…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply