» » Menteri Katipu ABG Dodolog...

Iyeu geh aya deui anu ngarasa tibelajog ku harga barang…lain ditempat wisata tapi diinternet…..ironisna deui iyeu dialaman ku sakelas mentri….saha yuh..??? Roy Suryo!! Mentri pamuda dan olahraga republic Indonesia…..hehhh ngalunjak amat tanyah saha nu wani ngajajal elmu nipu jalema sekelas mentri Negara…..

Kiyeu carita na….satacana eta kapala desa sumuradem timur kacamatan sukra kabupaten indramayu ngarana mang tisnaya ngaku kaget sabab salah sahiji wargana ditewak ku polisi kulantaran diduga ngalakukeun penipuan ka menpora Roy Suryo…..ngarana AB alias Gemblo…..anak buruh tani anu ngan lulusan Madrasah Tsanawiyah,,,,,waduuuh…..rada aneh oge sih nyah kasusna…lain nanaeun sabab sakanyaho kula roy suryo eta pan ahli dibidang IT….elmu komputerna luar biasa….bahkan manehnamah mampu ngabedakeun mana foto palsu jeung nu asli…piraku kitu la dibohongan ku orok anu ngan lulus madrasah tsanawiyah….anak buruh tani deui….hmmmmh…sungguh aneh….

Ceuk mang tisnaya, emang bener eta si gemblo ditewak polisi teeeh….gara2 nipu mentri cenah….tapi keluargamah ngomong yen si gemblo iyeu korban….dimangpaatkeun ku babaturana….sabab si gemblo iyeu teu ngarti teeh kana internet mah….

kronologisna kiyeu….menpora roy suryo ngalaporkeun hiji budak dodolog umur 16 ngarana gemblo basa poe kamari…..sabab geus nipu cenah….jadi pak mentri tea meuli sapeda fixie lewat internet….apanan mun meuli barang diinternet mah alias onlen tea kudu duit heula ditransfer… ….geus ditransfer karak barang dikirim… nransfer lah pak mentri tea ka si gambol 1 juta sasuai harga sapedah nu ditawarkeun dina internet . pondok cerita ditransfer beh eta duit teaaa…ditangguan lila eta sapedah teu datang2….panasaran mereun eta pak mentri tea ahirna dilacak akun si gambol…benang tah…horeng nu boga akuna eta orok indramayu….atu dilaporkeun ka kapolisian satempat….benang…..akibat kalakuana si gambol kaancam ancam 6 taun penjara denda samiliar……hmmh…manehmah gambol nipu sakelas mentri..ngajajal elmu ta naeun...

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply