» » Parkir Sembarangan Denda Rp 500 Rebu!!

Mulai tanggal 8 september kamari Dinas Perhubungan (Dishub) DKI Jakarta ngaberlakukeun nu ngarana denda parker 500 rebu jang kandaraan anu parker sambarangan alias sret leng tea….jigana hade eta mun diterapkeun didaerah urang nyah…ja asa rarungseb tea nempo kandaraan nu acak kadut dijalan….aya nu malang, aya nu melintang..aya nu nyengsot pokonamah kitu beh….

Tah pakuat kait jeung denda 500 rebu tea ceuk orok Dishub DKI ngarana mang Syafrin , berhebeng funish denda geus diberlakukeun wayahna eta nu ngarasa mawa kandaraan parkirna ditempat2 anu geus ditunjuk…jiga di tempat parker gedung kantor, tempat balanja atawa nu laina… ho-oh iyeuh….labuan geh eta mun saladar mah hegar eta jalana ja lebar….yeumah geus pinuh ka padagang kaki 10, mobil barang mobil tamu jeung sagala hehoh….

Jadi eta denda nu diberlakukeun kana nu ngalanggar nilaina lumayan 500 rebu sapoe na…misalna kandaraan urang teu geura dicokot poe harita oge nya berlaku kelipatana…mun teu dicokot sabulan atu tinggal dikali bae 500 rebux30 poe…sabaraha tah..??? hehehe……mangkana mun deuk ulin ka Jakarta atawa deuk balanja ka tanah abang jeung jatinegara kudu nyaho tah aya aturan anyar sabab eta salah sahiji lokasi anu jadi target denda parker liar…lain nanaeun bisi benang doang….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply