» » Polisi Tembak Batur Judi na

Kula mah sok karunya iyeu la nempo kondisi polisi diurang….mangkin kadiyeu mangkin loba bae kalakuan2 anggota polisi anu nyieun masyarakat rada ngerutkeun kulit tarangna….mulai ti kasus korupsi, sampe ka polisi nu ndipaehan geh aya….
Kalakuan polisi samodel kitu horeng diluar negeri geh aya…..jiga di afrika selatan….ata didinya aya polisi anu ditewak, gara2 naeun coba?? Gara2 manehna eleh tarohan jeung babaturana….teu masalah sih mun eleh doang mah…nu nyieun manehna ditewak kupedah geus eleh eta polisi tea nembak babaturana anu tarohan jeung manehna....

mungguh namah babaturana tea ngejek sang oknum polisi tea…ja kupedah menang mereun nyaah….teuing kumaha boa eta ngejekna, ja sampe nyieun sang oknum polisi ngajedorkeun peluruna ka dada babaturana….wadoooohhh,,,ta iyeuh mancing2 emosi baeeee nyaaah….dasarmah batur ku eleh geh geus emosi…..kalah ditambah dibanjur ku bengsin deui atu nambahan tamah….nga guar2….dasar nyaah…


(Saety)

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply