» » Seks Bebas Patalayah..

Jayabaya eta lain ngan ngaramalkeun soal kondisi lingkungan bae tapi oge ngaramalkeun kondisi social kamasyarakatan…..lamun urang dijaman ayeuna sok ngadenge kasus seks bebas anu mangkin kadiyeu mangkin loba kaungkap ka permukaan…anu mayoritas terjadi dikalangan orok ABG……tah sing horeng kondisi samodel kitu geus diramalkeun bakal kajadian ku Jayabaya…..

ceuk salah sahiji kokolot Kediri nyaeta ki tuwu, jayabaya pernah nulis dihiji masa bakal loba awewe anu kaleungitan kaisina jeung bakal loba lalaki anu keleungitan kahormatana….taah hal eta dikaitkeun jeung fenomena seks bebas anu saolah2 nyieun kaum awewe pohoooo yen nu ngarana kaparawanan eta wajib dijaga sampe ngke manehna ijab kobul dihareup naib...hmmmh nyaah….

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply