» » Tipu Daya Korban Tilang..

Jalema jaman kiwari dina hal nyiar duit geus macem2 carana…..sampe ka nipu lewat HP geh jadi!! Sangking kreatipna eta nyah…ahhhahaaa….jiga nu kiwari keur rame….rame namah kupedah mawa2 hiji lembaga mereun nyah nyaeta kapolisian…..modusnamah ngaku2 babaturan atawa kolega….anu pura2 katilang kandaraana, ngaku teu boga duit jang mayar denda tilang, eta oknum nelepon atawa nga sms calon korbana, mulai ti ditransfer duit sampe ka menta ditransfer pulsa…ku bak beek nyah eta meres na rok….

Ngan kulamah teu asup ka akal parangsaan…eta nomorna bisa nyambung timana nyah menangna…Hmmmm….jangan2 modus deui bae iyeu aya kongkolingkong tea kitu la…heheheee…..kajadian iyeu lain karak hiji dua, tapi geus ngaleuyah korbana….

Bisi aya nu nyoba2 nelepon atawa iseng nga sms ka HP kaka teteh anu modusna ngaku2 babaturan atawa kaluarga anu katilang ku polisi laporkeun bae ka kula nyah.....urang jerad bae nyah tuman!

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply