» » Truk Ajur Dipake


Masih inget kan kana tragedy bangangah mandalawangi tea kan..?? taaah,,,,ceuk beja satuan laka lantas polrest pandeglang geus mulai nyaho naeun nu jadi panyebab kajadian eta….jeung kunaeun eta truk sakitu gedena anu ngangkut 62 murid SMKN 1 Pandeglang basa poe jumaah kamari bisa nga galuntung ka handap….

Ceuk beja hal eta Diduga kuat kusabab treuk nu dipake geus teu layak pake, sabab rem jejekna ngan dibengkeut ku benang…astagaaaaa……lain bae bahkan klem pedal nageh geus coplok, rem lengeun geus teu endah jeung deui bak kayu nageh geus ruksak….Hmmmmm

Ju eta guruna teu mariksaan heulan kitu roookkk…..beuuuh…ulah kitu geeeeh,.,,.,ulah kupedah murah meriah laju dipake baeeee….hadeuuuh… sakola nu lain ulah nurutan nyaaaah… nyawa anak batur tarohana eta…

About Krakatau Radio 93.7 FM

Terimakasih telah berkunjung di Krakatau Radio.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

No comments:

Leave a Reply